Bedankt

      2 Reacties op Bedankt

PicsArt_08-17-05.44.35

Door onze zoektochten op internet, leren we allemaal nieuwe mensen kennen. Mensen die in dezelfde of soortgelijke situaties zitten. En dat is fijn! Heel fijn kan ik je zeggen.

Ervaringen uitwisselen of gewoon even spuien als het wat minder gaat. Maar ook die herkenning die je vind. Het begrip die je hebt voor elkaar. Zo fijn!
Zo kwam Floortje in contact met iemand van haar leeftijd! Samen hebben ze mail contact gehad en dat is ook weer zo fijn!
Deze mensen lezen onze verhalen mee en halen hier herkenning uit. Dan zijn wij op onze beurt weer heel dankbaar dat we dit kunnen delen met iedereen.
Dan moet ik ook heel eerlijk zijn dat in onze naaste omgeving ook hele fijne mensen zijn! Mensen die ons gezin helpen waar nodig maar ook gewoon begrip hebben voor de situatie. Begrip hebben voor hoe de dingen nu eenmaal gaan hier. Of juist niet gaan.
Kortom als je positief en open bent over hoe het met je gaat krijg je veel positiefs terug. Ok dan kom je natuurlijk altijd weer mensen tegen die het tegenovergestelde zijn. Raar nakijken en of vreemde dingen zeggen, of je gewoon gaan negeren. Gelukkig zijn die mensen op 1 hand te tellen, en die mensen komen we niet dagelijks tegen. Het weegt niet op tegen alle positieve ervaringen die we opdoen zeggen we dan maar weer.
Gelukkig kunnen wij positief denken en halen we energie uit die positieve dingen!

Zo werd ik benaderd door de beheerster van de facebook groep ‘Het Troostdekentje Zuid-Holland-Zuid’. Zij zijn een groep haaksters die dekentjes schenken aan kinderen die het belemmerd worden in het kind zijn. Brusjes krijgen een knuffel of zorgenvriendje.
Ze wilde onze meiden ook graag iets schenken. Waarop mijn eerste antwoord was dat het erg lief was, maar dat er altijd kinderen zijn die het moeilijker hebben dan ons. Geef liever die kinderen een extra hart onder de riem.
Maar hier werd natuurlijk niet akkoord mee gegaan. Ze wilde echt voor onze meiden iets geven. Dus wisselden we onze gegevens uit en de volgende dag werd er al een grote doos bezorgd! Geadresseerd aan Floortje. Samen met haar zusje heeft ze de doos uitgepakt en daar zaten allemaal cadeautjes in! Je had die koppies moeten zien. Geweldig! (Zie de foto’s hierboven)
Floortje kreeg een troostdekentje (In het blauw) en een lief knuffel konijn. Maud kreeg een super schattig zorgenvriendinnetje en papa en mama kregen een hart onder de riem!
Al knuffelend legde ik uit wat het betekende en wie deze voor ze had gemaakt. Maar vooral dat ze het verdiende! Wat er toen gebeurde kan ik niet eens beschrijven. Het gevoel wat die meiden kregen! Ze moesten er van huilen zo blij waren ze. Dat er mensen zijn die ons zo lief vinden. Die mensen kennen we niet eens. En Maud was helemaal overdonderd dat ook zei iets kreeg. Ík heb toch geen Tourette?’ toen ik haar vertelde dat he voor haar ook niet altijd makkelijk is met haar grote zus die best wel eens hardhandig en druk is. Gaf ze me gelijk, maar meteen zei ze ook: ‘Daar kan ze toch niks aan doen? En ik krijg altijd meteen een dikke knuffel van haar. Ze is mijn liefste zus!’ Tja… geen woorden voor… onze mooie meiden.

Bewijst weer dat er zoveel lieve mensen op deze wereld zijn. Zo’n klein gebaar met zulke grote gevolgen! We kregen hier allemaal zo’n positieve boost van!
En ondanks dat ik eerst zei het niet nodig te hebben voor onze meiden, is het toch wel nodig geweest. Ze hadden het nodig. Ik had het nodig! BEDANKT!

Zo das er uit. Let niet op de vele uitroep tekens haha niet helemaal volgens de blog regels maar het komt recht uit onze harten! Haal er je positieve energie uit en geniet van het leven!

handtekening-1.jpg

2 gedachten over “Bedankt

  1. Louke

    Ah wat een mooie kadootjes en wat ontzettend lief, ook hier traantjes (weer) bij het lezen van je ontroerende verhaaltje.
    Knuffels voor mijn lieve nichtjes
    X Louke

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.